REDOVNO RADNO VRIJEME

Od ponedjeljka 30. kolovoza 2021. sve tri lokacije Gradske knjižnice Velika Gorica ponovo će biti otvorene prema redovnom radnom vremenu ( ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak 8,00 – 19,30 i subota 8,00 – 13,00). Prilikom dolaska u prostore potrebno je pridržavati se propisanih epidemioloških mjera/uputa: obavezna je zaštitna maska na licu, držanje razmaka od drugih korisnika i zaposlenika najmanje 2 metra, dezinficiranje ruku putem postavljenih dispenzera i dezinfekcija potplata obuće na dezinfekcijskom otiračima koji su postavljeni na ulazima u knjižnične odjele. Čitaonice novina u Središnjem odjelu i Područnoj knjižnici Galženici otvorene su za korisnike uz maksimalno zadržavanje svakog pojedinog korisnika jedan sat. Maksimalno korištenje računala s pristupom internetu je jedan sat.

Vrijeme korištenja Studijskih čitaonica Središnjeg odjela za odrasle (Zagrebačka 37) i Područne knjižnice Galženica (Trg Stjepana Radića 5) je ograničeno na 2 sata za jednog korisnika u danu, uz prethodnu najavu.

Kako biste što efikasnije obavili povrat i posudbu knjiga u knjižnici (bez dužih čekanja) preporučujemo naručiti knjige slanjem Upita o statusu građe (knjiga) putem online kataloga. Upute za naručivanje knjiga nalaze se na naslovnici u kategoriji I z d v o j e n o ili ih koristite klikom na ovaj link: https://www.knjiznica-vg.hr/wp-content/uploads/2021/09/Upute-za-narucivanje-knjiga-putem-e-kataloga-web-28.9.21.pdf

Više uputa nalazi se na poveznici: https://www.knjiznica-vg.hr/covid-19-ogranicenja-i-mjere-za-suzbijanje-sirenja-zaraze/

Fotografija knjige u prirodi je iz foto natječaja Fotkaj knjigu u prirodi! u organizaciji Područne knjižnice Galženice 2020.

Skip to content