Nova usluga: rezervacije posuđenih knjiga

Od ponedjeljka 13. prosinca 2021., kada ujedno obilježavamo i Dan Grada Velike Gorice, u poslovanje Gradske knjižnice Velika Gorica uvodimo novu uslugu za naše korisnike.

Riječ je o usluzi rezervacija knjiga koje su trenutno u posudbi kod drugih korisnika.

Važno je napomenuti da se rezervacije odnose samo na određeni Odjel knjižnice na kojem su i zatražene, a ne na cjelokupni fond knjižnice na sve tri lokacije.

Rezervacije je moguće napraviti putem online knjižničnog kataloga, zatim telefona ili e-maila Odjela na kojem želite izvršiti rezervacije ili osobno u knjižnici.

Potvrdu o obavijesti rezervacije, možete, prema vašem odabiru dobiti putem telefona, mobitela, SMS-a ili e-maila.

Cijena usluge pojedine rezervacije iznosi 0,70 € / 5,27 kn po knjizi, a otkazivanje je besplatno. To znači da jednom kada budete obaviješteni da je knjiga stigla i da Vas rezervirana čeka, Knjižnica će vas teretiti za iznos od 0,70 € / 5,27 kn po knjizi bez obzira da li u konačnici posudite knjigu ili ne. U svakom trenutku prije dobivene obavijesti imate pravo besplatno otkazati rezervaciju.

Rezervirana knjiga / knjige čekaju vas 3 radna dana, nakon čega se rezervacija poništava, a knjiga ide u daljnju posudbu.

Kontakte pojedinih Odjela pronađite na poveznici: https://www.knjiznica-vg.hr/nova-usluga-rezervacija-posudenih-knjiga/#footer

Skip to content