VALENTINOVSKE PREPORUKE

cura za vjenčanje

Gullory, Jasmine: Cura za vjenčanja

Drew je došao u New York samo na vikend, kako bi bio djever na vjenčanju svoje bivše cure i svog bivšeg najboljeg prijatelja. Alexa je u istom hotelu jer se nalazi sa sestrom s kojom pokušava izgraditi bolji odnos. Sudbina ih spaja na nekoliko zabavnih minuta u dizalu tijekom nestanka struje, iz kojega izlaze s planom da mu Alexa bude pratilja na vjenčanju. No njihova priča po završetku vjenčanja tek počinje…

Kad se uplete ljubav

James, Julie: Kad se uplete ljubav

Bivša odvjetnica Jessica Harlow i vojni rendžer John Shepherd stari su znanci koji su se upoznali za vrijeme FBI-eve obuke. Šest godina kasnije susreću se na tajnom zadatku raskrinkavanja korumpiranog političara. Oboje prolaze kroz teška životna razdoblja i trenutak ne može biti nepovoljniji za ponovni susret nekadašnjih suparnika. Tajni zadatak odvija se u romantičnom ljetovalištu što Jessici i Johnu dodatno otežava posao jer među njima sve više frcaju iskre i sve im je teže održati odnos profesionalnim.

Gdje pripadamo

Giffin, Emily: Gdje pripadamo

Marian Caldwell ima dobar posao, producentica je uspješne TV serije, dobrog partnera, zgodnog direktora, dobar stan na Manhatanu, i – dobar život! Međutim, osamnaestogodišnja Kirby Rose sve će to dobrano protresti i preokrenuti, podsjetivši Marian na ono što je bila nekada…

Svjetla juga

George, Nina: Svjetla juga

Književnica Nina George piše pod tri različita pseudonima, a pod ovim je najpoznatija kao autorica romana “Mala pariška knjižara”, prevedenog na 37 jezika. Kao i navedeni roman, i ovaj roman progovara o moći i iscjeliteljskoj snazi književnosti i knjiga. U središtu romana je vlasnik putujuće knjižare “Francis Meurienne”, čija osebujna pomoćnica Marie-Jeanne doslovno može vidjeti – ljubav. Autorica u romanu progovara i o mogućnosti i nemogućnosti ljubavi, ljudskoj naravi, o onome što nas zbunjuje ili veseli kod ljudi koje volimo ili ćemo tek voljeti.

Otkucaji srca

Jan-Phillip Sendker: Otkucaji srca

Roman je priča o čudesnoj ljubavi dviju srodnih duša čiju ljubav ni vrijeme ni velika prostorna udaljenost nije uništilo. Četrdeset godina staro ljubavno pismo trag je koji slijedi kći Tin Wina, burmanskog imigranta u SAD-u, te je dovodi u očevo rodno selo, planinski Kalaw. Ulazeći u svijet burmanskih običaja i vjerovanja, saznaje priču o nesretnoj sudbini svoga oca koja ga je odvojila od voljene žene.

Skip to content