Uz Dan knjižnice okrugli stol o bibliobusnoj službi

Povodom obilježavanja Dana Gradske knjižnice Velika Gorica organiziramo Okrugli stol o pokretanju bibliobusne službe u Velikoj Gorici. Na predavanju i prezentaciji koja će se održati u ponedjeljak 11. ožujka 2019. u 12.00 sati u Središnjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica naši će gosti biti knjižničari bibliobusne službe Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ iz Karlovca koji će nam uz prezentaciju svog djelovanja na području Karlovačke županije dovesti i bibliokombi koji ćemo moći vidjeti uživo i razgledati ispred zgrade Pučkog otvorenog učilišta.

Cilj ovog okruglog stola je informirati kolege knjižničare, voditelje područnih škola i nadležne upravne odjele Grada Velike Gorice o tome što sve uključuje pokretanje bibliobusne službe te o tome što bi to značilo za stanovnike velikogoričkih općina i rubnih područja koja gravitiraju Gradu Velika Gorica.

Nakon uvodne prezentacije uslijedio bi razgovor o programima bibliobusne službe za sve dobne i socijalne skupine, a koji bi se, uz temeljnu djelatnost posudbe knjiga, odvijao na terenu u sklopu djelovanja bibliokombija.

Skip to content