Upravljaj osobnim financijama / Učimo o novcu kroz književna djela – radionica i predavanje

11. sutdenog 2022. u sklopu Mjeseca hrvatske knjige i obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica, u Područnoj knjižnici Galženica organizirali smo predavanje i radionicu na temu upravljanja osobnih financija.

Puni naslov predavanja je Upravljaj osobnim financijama / Učimo o novcu kroz književna djela, a gošće će nam biti Ana Vrbošić i Danijela Princi Grgat, autorice knjige Osobne financije: kako biti i ostati u plusu.

Knjiga obiluje praktičnim primjerima, koji mogu na lak i razumljiv način stvoriti svijest da odraslost podrazumijeva i financijsku zrelost, te da nam se poteškoće ne događaju samo tuđom već i našom krivnjom. Autorice su knjigu pisale kao „obiteljski priručnik“, pa je tako u njoj nekoliko poglavlja posebno osmišljeno za roditelje, koji žele kroz ideje i praktične primjere ukazati djeci na važnost odgovornog odnosa prema novcu i   imovini. Ako želite samostalno donositi odluke o potrošnji, naučiti procijeniti kada, koliko i kako štedjeti, razlikovati želje i potrebe te razumjeti najčešće mitove i zablude o novcu, dođite na predavanje ovaj petak koje počinje u 18 sati.

Skip to content