Treti/Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina – Reciklirani božićni ukrasi od tkanine

Znate one komade tkanine koji vam se nakon šivanja povlače po stanu, ladicama i policama, koje neprestano skupljate s planom da od njih nešto napravite jer su tako zgodni i šteta ih je baciti? Imali ste pravo – zaista ih možete upotrijebiti na stotinu kreativnih načina, a neke od njih iskušajte na ovomjesečnoj radionici razmjene vještina u knjižnici.

U četvrtak 17. prosinca 2015. u 19.00 sati Četrti četrtek – radionica razmjene vještina Tranzicijske grupe Velika Gorica postaje Treti četrtek! Trećeg četvrtka u prosincu (jer nam četvrti „pada“ baš na Badnjak) izrađujemo ukrase od ostataka tkanine, a voditeljice su Sanja Došen i Ivana Grubačević. Naučit ćemo izrađivati božićne zvjezdice kojima možete ukrasiti vlastiti prostor ili ih nekome pokloniti.

I vaši ostaci tkanina su više nego dobrodošli – nije nužno da imaju božićne motive jer što veselije – to veseliji i blagdani! Dobrodošle za podijeliti su i ostale zgodne ideje za platneno božićno ukrašavanje u diy verziji.

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama, putem facebooka (Tranzicijska grupa VG) ili se obratite na navedeni e-mail tranzicijske grupe.

Treti/Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina
Reciklirani božićni ukrasi od tkanine
voditeljice radionice: Sanja Došen i Ivana Grubačević
u četvrtak, 17. prosinca 2015. u 19.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content