Radno vrijeme knjižnice: Kliknite ovdje

Tako je govorila ljubav – predstavljanje knjige Ivice Šipušića

Knjiga lirskih zapisa duhovne tematike „Tako je govorila ljubav“ Ivice Šipušića zapravo je niz meditativnih razmišljanja namijenjenih čitanju iz dana u dan. Inspirirana je jednako autorovim osobnim životnim iskustvom kao i pisanjem američkog autora Og Mandina koji je svojim riječima mudrosti, nadahnuća i ljubavi preokrenuo živote milijuna ljudi diljem svijeta. I ovi zapisi Ivice Šipušića na istom su tragu – pisani kako bi mnogima pomogli da steknu motivaciju i nadahnuće potrebne kako bi promijenili ono loše u svojim životima i krenuli putem ljubavi. Prije svega ljubavi prema sebi i darovima koji su im tako nesebično podijeljeni. Shvatiti vlastitu vrijednost i posebnost u svijetu gdje su svi isti i prenijeti to drugima kako bi živjeli kvalitetnije, posvećenije i ispunjenije živote, misija je ove knjižice. U četvrtak 14. veljače 2019., na Valentinovo kad su svima puna usta ispraznih i komercijalnih ljubavnih poruka, dođite i upoznajte se s pravim značenjem ljubavi u njezinom najdubljem smislu. Predstavljanje knjige „Tako je govorila ljubav“ održat će se u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37, s početkom u 19.00 sati.

Iz knjige:

„Radost sam i sreća. Osmisli svaki svoj dan ljubavlju. Budi ljubav gdje god se nalaziš. Iskaži svoju ljubav u poslu. Iskaži svoju ljubav u svakodnevnim aktivnostima. Tako povećavaš svoju vrijednost u ovom svijetu koji je izgubio istinske vrijednosti. Daješ smisao svakom svom djelu. Živi s lakoćom. Pokaži svoje istinske vrijednosti. Želim te u budnosti moje ljubavi. Tu sam. Uz tebe.“

Ivica Šipušić rođen je u Zagrebu 11. prosinca 1975. godine. Osnovnu školu pohađao je u Velikoj Gorici, a završio je Školu za tekstil, kožu i dizajn u Zagrebu. Godine 1999. diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti te stekao stručni naziv profesora likovne kulture. Studirao je slikarstvo u klasi profesora Eugena Kokota. Nastavu likovne kulture predaje u Osnovnoj školi Pokupsko. Živi i radi u Velikoj Gorici.

Tako je govorila ljubav
Predstavljanje knjige Ivice ŠipušićaGost: Ivica Šipušić, autor
U četvrtak, 14. veljače 2019. u 19.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content