Sve za pet! po peti put

Gradska knjižnica Velika Gorica na 10. Proljetnom sajmu i 2. Festivalu ruža

Ove godine brojimo pet okruglo! U akciji Sve za pet! u okviru 10. Proljetnog sajma ponovno prodajemo rabljene knjige i slikovnice iz otpisa knjižnice po 5 kuna pa slobodno navalite na štandove Gradske knjižnice Velika Gorica 25., 26. i 27. svibnja!

Osim već tradicionalne prodaje knjiga Gradska knjižnica Velika Gorica na štandovima će predstaviti i svoje usluge za korisnike putem informativnih letaka i brošura, dijeliti bookmarkere i uopće izlaziti u susret zainteresiranima za našu djelatnost.

Na zasebnom štandu Dječjeg odjela dva puta dnevno održavat će se kreativne radionice za djecu koje vodi Vesna Draganić iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica i djelatnice Dječjeg odjela, a u subotu ujutro pripremili smo novost i za naše odrasle kreativce – decoupage radionicu izrade bookmarkera s motivima ruža. Radionicu će voditi Natalija Jakšić iz velikogoričkog Kreativnog centra za velike i male, a sve zainteresirane molimo da nam se jave u Središnji odjel radi prijave za radionicu jer je broj polaznika ograničen.

U izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta povodom 2. Festivala ruža Knjižnica u suradnji s velikogoričkim fotografom Igorom Kolarcem organizira izložbu Ruže u mome gradu. Igor izlaže svoje umjetničke fotografije , a mi ćemo vam prikazati na koje se sve načine ruža pojavljuje u knjigama, ali i radovima djece nastalima na kreativnim likovnim radionicama Dječjeg odjela! Izložbu možete razgledati tijekom trajanja Festivala.

Nadamo se lijepom i toplom vremenu i čekamo vas na našim štandovima – posjetite nas, kupite knjigu, kreativno se izrazite, zabavite svoju djecu, škicnite izložbu… i zabavite se – baš za pet!

Program:

prodaja knjiga po 5 kuna: sva tri dana od 9.00 do 19.00 sati

kreativne radionice za djecu: svaki dan od 10.00 do 12.00 (osim u
subotu od 11.00 do 13.00 sati) i od 16.00 do 18.00 sati

kreativna radionica izrade bookmarkera za odrasle: subota, 26.
svibnja od 10.00 do 11.00 sati

Skip to content