Stručno predavanje za velikogoričke knjižničare

Povodom obilježavanja Dana Gradske knjižnice Velika Gorica organiziramo događanje namijenjeno svim knjižničarima velikogoričkog područja – knjižničarima osnovnih i srednjih škola, Veleučilišta Velika Gorica i knjižničarima Gradske knjižnice Velika Gorica.

Dan Gradske knjižnice Velika Gorica tradicionalno se obilježava 3. ožujka, ove godine to je utorak 3. ožujka 2015. Na taj dan organiziramo predavanje s ciljem stručnog usavršavanja, a tema je Sustav upravljanja kvalitetom u knjižnicama. Predavanje će održati dr.sc. Miroslav Drljača, predsjednik Hrvatskog društva menadžera kvalitete.

Predavanje će se održati u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37, u trajanju od 12.00 do 13.30 sati, a u tom će vremenu knjižnica biti zatvorena za korisnike.

S obzirom na to da će u vrijeme održavanja radionice za djelatnike od 12.00 do 13.30 sati sva tri odjela knjižnice biti zatvorena, obavještavamo korisnike knjižnice i one koji to žele postati da u to vrijeme neće biti moguće ostvariti upis niti koristiti knjižnicu, te ih ljubazno pozivamo da se obrate u knjižnicu tijekom ostatka radnog vremena. Za one koji se tijekom tog dana ne uspiju upisati zbog izvanrednog radnog vremena knjižnice, omogućit ćemo naknadni besplatan upis tijekom sljedećeg dana (srijeda, 4. ožujka).

Skip to content