Radno vrijeme knjižnice: Kliknite ovdje

Što nam radi internet? – internet u našoj svakodnevici tema je razgovaraonice “Ispeci pa reci!”

Što nam radi internet?, odnosno utjecaj interneta na našu svakodnevicu tema je ovomjesečne razgovaraonice “Ispeci pa reci” koja će se održati u utorak 9. listopada 2018. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37. Koje su prednosti i nedostaci interneta te oblikuje li i u kojoj mjeri mreža naše svakodnevne živote – o svemu tome diskutirat ćemo sljedeći tjedan. Vidimo se u utorak!

Volite razgovarati, diskutirati, polemizirati, iznositi svoja, ali i poslušati i uvažiti i tuđa mišljenja i stajališta… u Gradskoj knjižnici Velika Gorica imamo pravu stvar za vas!

Pridružite nam se na Razgovaraonici Ispeci pa reci!, grupi koja se okuplja radi rasprave na različite teme: kultura, povijest, umjetnost, psihologija, zdravlje, odnosi, obrazovanje, tradicija i baština, svakodnevica koja nas okružuje… razgovaramo o svemu što vama i nama padne na pamet! Rasprave/razgovori se odvijaju pod vodstvom dviju mentorica, pedagoginje Marije Ajše Peuc i književnice Nade Mihoković Kumrić, a teme biramo na temelju prijedloga sudionika razgovora. Uvodničari se izmjenjuju za svaku pojedinu temu.

Razgovaraonica Ispeci pa reci! namijenjena je svim odraslim sugrađanima starijima od 18 godina, a cilj ovakvog okupljanja je naučiti izražavati svoja mišljenja na konstruktivan način, ali prije svega razvijanje kulture dijaloga i poštovanja za tuđa i različita mišljenja i stavove.

Za sudjelovanje se možete prijaviti putem e-maila posudba@knjiznica-vg.hr ili jednostavno dođite na raspravu.

Skip to content