Slagalica – predavanje

U četvrtak 6. travnja 2017. u Knjižnici Galženica saznajte što je točno organiziranost, a što profesionalno organiziranje, odakle se i kako početi organizirati, zašto (ne)organiziranost nije isto što i (ne)urednost te još mnogo toga. Poslušajte kratko predavanje, a onda u razgovoru s profesionalnom organizatoricom otkrijte odgovore na sva svoja pitanja. Predavanje će održati Tamara Kajari, profesionalna organizatorica.

Tamara Kajari je  certificirana profesionalna organizatorica i vlasnica tvrtke “SLAGALICA organiziranje”, ponosna supruga i majka dvije kćeri. Organiziranje je njezino zadovoljstvo i način pomaganja drugima.

Nakon završetka studija ekonomije i desetogodišnjeg rada u srednjem menadžmentu na području planiranja prodaje, odlazi iz poslovnog svijeta i posvećuje se obitelji. Suprugova česta i duga poslovna putovanja oduvijek su bila razlog za dobru organizaciju i planiranje, a s vremenom je primijetila da svojim savjetima jednako efikasno pomaže i ostalim članovima obitelji i prijateljicama. Shvatila je da je njezin hobi zapravo njezin poziv i da bi bilo odlično kad bih ono što voli i obavlja s lakoćom, pretvorila u posao za dobrobit drugih. Tako je nastala SLAGALICA.

Kako bi usavršila svoje poslovne vještine, završila je stručnu edukaciju za profesionalne organizatore kod gospođe Cyndi Seidler, renomirane američke profesionalne organizatorice, autorice knjiga i filmova te voditeljice Akademije za profesionalne organizatore u Kaliforniji, SAD.

Danas kao certificirani profesionalni organizator poučava i ohrabruje žene na njihovom putu razvoja organizacijskih vještina, usmjeravajući ih prema onome što same žele i vole, ali nisu sigurne kako provesti u praksi. Dobrodošli!

Skip to content