Ljetno radno vrijeme knjižnice: Kliknite ovdje

Riješite kviz “Koliko poznajem GKVG” i osvojite jednogodišnje članstvo u knjižnici

Danas, uz obilježavanje 135. obljetnice velikogoričke knjižnice, pripremili smo Vam prigodan kviz. Sigurni smo kako Vam riješavanje neće predstavljati problem te se isto tako nadamo da ćete odabirom točnih odgovora naučiti nešto novo o našoj knjižnici što možda do sada niste znali.

Ukoliko želite saznati više o povijesti knjižničarstva u Velikoj Gorici, pozivamo Vas da u izlogu Područne knjižnice Galženica pogledate prigodnu izložbu, kroz koju ćete saznati odgovore na sva postavljena pitanja. Točne odgovore možete pronaći i u monografiji “Gradska knjižnica Velika Gorica u lokalnoj zajednici” koju možete posuditi u knjižnici, a jednako tako, odgovore na postavljena pitanja možete pronaći i ovdje, na webu, ukoliko odlučite malo uroniti u njegov sadržaj.

Ovim putem nagrađujemo dvoje najsretnijih koji će za nagradu dobiti jednogodišnje članstvo u knjižnici pod “obljetničkim” članskim brojevima 58/135 i 59/135 . Napomena samo da nagrada vrijedi za prvi upis u knjižnicu, tj. za sve one koji do sada nisu postali naši članovi.

Ukoliko ste naš postojeći član i dalje Vas pozivamo da ispunite kviz, uz to što ćete testirati svoje znanje o velikogoričkoj knjižnici, u slučaju osvajanja nagrade uvijek možete usrećiti nekog bližnjeg i darovati mu jednogodišnje članstvo.

Link na kviz: https://forms.gle/gvb71sHQhzLUSFWU6

Skip to content