Razvoj dječje inteligencije

Posljednja psihoedukativna radionica u ovoj godini održat će se 12.12.2017. godine u 18 sati na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica, kada će Katarina Šeravić, odgojiteljica mentorica održat predavanje pod nazivom „Razvoj dječje inteligencije“.

O predavanju:

„Razvoj dječje inteligencije je individualni posao odraslih osoba koje rade i borave s djecom. Većina djece rodi se s istim kapacitetom, a o nama odraslima ovisi kako ćemo razvijati taj kapacitet. Nakon otkrića Gardnera da ne postoji samo jedna inteligencija otvorila su se mnoga pitanja o toj temi. Nitko nema samo jednu inteligenciju, sve su one međusobno isprepletene, dok neke dolaze do većeg izražaja. Potencijal boravi u svakom djetetu, a hoće li se aktivirati i na koji način ovisi o više čimbenika. Poticajno ozračje pospješuje razvoj inteligencije i individualnih prednosti. Zbog svega navedenog djeci treba pružiti iskustvo koje će ga oblikovati.

Na ovom predavanju proći ćemo kroz osam inteligencija s prijedlozima kako prepoznati pojedinu i kako je dodatno razvijati s aktivnostima. A neke će biti prilike i odmah isprobati.“  Katarina Šeravić

Za prisustvovanje predavanju potrebno se prijaviti na broj telefona Dječjeg odjela: 6260-689.

Molimo sve koji se prijave, a nisu u mogućnosti doći, da na isti broj odjave svoj dolazak tako da se oslobodi mjesto za ostale zainteresirane.

Skip to content