Ptice kao motiv i motivacija – izložba

Skupina s ranim učenjem njemačkog jezika Dječjeg vrtića CICIBAN gostuje u našoj knjižnici izložbom dječjih radova na temu: PTICE KAO MOTIV I MOTIVACIJA.

Bila je dovoljna samo jedna djeci neobična informacija “I pingvin je ptica…” da pokrene cijelu lavinu aktivnosti koje su rezultirale izložbom.Djeci su ponuđeni: olovka, tuš, flomasteri, drvene i voštane pastele, ugljeni štapići, kolaž, filcanje, igla i konac, drveni štapići i alufolija, kreda, crni markeri… Različite tehnike i materijali bili su dodatno snažan poticaj dječjem interesu.

Ptice ove izložbe nisu stvarne. One imaju i nemaju svoje konkretno ime. Njihov je zadatak bio drugačiji od onog što si u svezi s njima pred sebe postavljaju znanstvenici, umjetnici, lovci, ornitolozi…Njihov zadatak je bio da djecu Skupine s ranim učenjem njemačkog  jezika pripreme za drugu životnu stepenicu – školu.

Koordinatorice ovog projekta bile su odgajateljice Dječjeg vrtića CICIBAN: Ljubica Muršić, Marija Zagorc, Renata Kokotović i Jadranka Križanić, a izložene radove u izlogu knjižnice možete pogledati od 10. do 20. travnja 2017.godine.

Skip to content