Prirodna kozmetika – dezodorans i pasta za zube iz kućne radinosti

Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina

Želiš li saznati što je najprirodnije i najbolje za tvoju kožu? Onda nam se pridruži na ovomjesečnoj radionici razmjene vještina u četvrtak 26. veljače 2015. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle. Tema za veljaču je prirodna kozmetika, a svoja iskustva u izradi i korištenju prirodnog dezodoransa i paste za zube demonstrirat će nam Tihana Bogović i Sanja Došen iz Tranzicijske grupe Velika Gorica. Pokazat će nam kako sami i od lako dostupnih sastojaka možemo izraditi ove proizvode za svakodnevnu higijenu, a viškovi s pokazne radionice mogu završiti i u vašim rukama! Ako i sami znate ponešto o prirodnoj kozmetici ili imate praktična iskustva, dođite i podijelite ih s nama.

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina, a do sada su održane dvije – kukičanje za početnike i napredne te radionica samorazvoja Disney-tehnikom. Nakon prirodne kozmetike u pripremi su i nove, pa pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže svaki četvrti četvrtak u mjesecu! Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama, putem facebooka (Tranzicijska grupa VG) ili se obratite na navedeni e-mail tranzicijske grupe.

Skip to content