Predstavljanje knjige “Umjetnost života” Brune Šimleše

U ponedjeljak 20. travnja 2015. u 19.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37 popularni ljubavolog Bruno Šimleša predstavit će svoju novu knjigu “Umjetnost života: kako ovladati umijećem ljubavi”.

U “Školi života” Bruno Šimleša učio nas je kako zavoljeti sebe, u “Ljubavologiji” nas je naučio kako voljeti druge, a pritom ostati svoj. U knjizi “Umjetnost života” ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svojega života stvoriti remek-djelo!

Jedna od najvažnijih ideja ove knjige jest da smo pravo voljeti i biti voljeni stekli rođenjem. To pravo nitko nam ne može oduzeti pa autor u knjizi objašnjava kako možemo privući ljubav koju zaslužujemo. Bruno Šimleša ispisao je ne samo jasne smjernice kako da svoj život živimo kao vrhunsku umjetnost nego i predivne, poetične eseje kojima ćete se vraćati svaki put kad vam zatreba nadahnuće za strastven i ispunjen život!

Bruno Šimleša rođen je u Bjelovaru 16. veljače 1979. godine, a od svoje treće godine živi u Zagrebu. Diplomirao je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Autor je knjiga Hvala ti, ljubavi, Savršenstvo Kreacije, Škola života, Ljubavologija, U rukavicama mi je ionako prevruće. Voditelj je popularne televizijske emisije “Svaki dan, dobar dan”.

Skip to content