Predstavljanje knjige Krune Šafranića “Invazija Puteljkovih prijatelja”

U srijedu 5. prosinca 2018. u sklopu Dana osoba s invaliditetom i uz moto Volim život održat će se predstavljanje fantasy romana za mlade “Invazija Puteljkovih prijatelja” autora Krune Šafranića. Riječ je o drugom dijelu trilogije “Dejan Dobrinčić i Čudnovati puteljak”, inspiriranom davnim svakodnevnim šetnjama puteljkom do škole. Uz autora o knjizi će govoriti i književnik Denis Špičić. Susret započinje u 19.00 sati, a održat će se u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37.

Kruno Šafranić (1986.) piše kratke priče, pjesme i druge tekstove koje objavljuje na različitim portalima i društvenim mrežama te sličnim stranicama i blogovima – Ziher.hr, APortal, Fenix Magazin, Pisci i književnost, Miris knjige. Radovi su mu objavljivani u zbirkama priča i pjesama koje izdaje grupa Pisci i književnost. Svojim kratkim pričama osvajao je i nagrade na mrežnim književnim natječajima.

Želja organizatora Dana osoba s invaliditetom Grada Velike Gorice je pokazati kako žive osobe s invaliditetom našega grada – i oni veliki, i oni mali. “Ovim putem svim sugrađanima želimo pokazati ono na što smo ponosni, naše talente.” – poručuju nam organizatori i pokrovitelji manifestacije Povjerenstvo za osobe s invaliditetom Grada Velike Gorice.

Skip to content