PREDAVANJE: „TEŠKA VREMENA TRAŽE HRABRE POJEDINCE“

Živimo u vremenu neizvjesnosti, dvije godine pandemije, potresi, ratna zbivanja u Ukrajini dovoljno su jaki okidači za većinu ljudi da se osjećaju prestrašeno, nesigurno, depresivno i anksiozno.  Strah od eskalacije rata, gubitka posla, siromaštva, samo su neka od pitanja koje svakodnevno postavljamo. Osjećaj bespomoćnosti pokreće sukob na osobnoj razini, uzrokujući frustraciju i gubitak unutarnje radosti.

Kako izaći na kraj sa strahom, koje metode samopoći koristiti, kako sačuvati mentalno zdravlje bit će tema ovog predavanja koje će održati doc. dr. sc. Dubravka Šimunović, ovlaštena psihoterapeutkinja. Predavanje će se održati u utorak, 29.3.2022. u 18:30 sati u Središnjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica.

Dubravka je stalna je urednica i voditeljica  radio emisije  iz područja javnog zdravstva na jednoj od radio postaja te u slobodno vrijeme objavljuje kolumne iz područja mentalnog zdravlja na nekoliko portala. Sudjelovala je u tri znanstvena projekta, uz veći broj sudjelovanja na  domaćim i međunarodnim znanstvenim skupovima,  a od 2016. godine redovna je članica Povjerenstva za međunarodnu znanstvenu i stručnu suradnju  pri Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Skip to content