Pozivamo vas da sudjelujete u istraživačkom projektu „Pamćenje (o) književnosti u svakodnevici“

Ako volite knjige, čitanje i razgovore o istom, prijavite se i sudjelujte u istraživanju koje provode ispitivači Odsjeka za komparativnu književnost Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu! Jedan od punktova bit će i u našem Središnjem odjelu za odrasle u Gradskoj knjižnici Velika Gorica gdje vas ispitivač Luka Ostojić strpljivo čeka utorkom od 10:00 do 13:00 i srijedom od 17:00 do 19:00 i s kojim ćete kroz set pripremljenih pitanja razgovarati o književnim djelima, sjećanju na pročitane tekstove i okolnostima u kojima čitate.

Dobrodošli su ispitanici svih dobi (od 18 i više godina starosti), obrazovanja, ukusa i navika, svi vaši odgovori bit će korisni i ispravni, a jedini uvjet je da se ispitanici ne bave književnošću profesionalno. Ovisno o duljini vaših odgovora, intervju može trajati oko pola sata, svi vaši podaci ostaju anonimni, a audio snimke nastale u sklopu istraživanja bit će dostupni samo istraživačkom timu. Sve dodatne detalje i informacije o projektu možete pronaći na https://pokus.ffzg.unizg.hr/

Kako sudjelovati?

Možete jednostavno doći u Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37, u terminima utorkom od 10:00 do 13:00 ili srijedom od 17:00 do 19:00, ali s obzirom na duljinu trajanja intervjua, i kako biste izbjegli čekanje, bilo bi dobro da se javite u knjižnicu putem e-maila nabava@knjiznica-vg.hr kako bismo vam potvrdili termin u kojem možete doći i sudjelovati. U istraživanju sudjelujete anonimno, pod šifrom koju dodjeljuje ispitivač.

Skip to content