Pozitivan stav i humanost – predstavljanje knjige “Ogrtač” Snježane Strbad

„Kad život pred tebe stavi zid, ili ćeš ostati stajati pred njim, ili ćeš ga preskočiti“. Naša sugrađanka Snježana Strbad, suočena s teškom životnom borbom u obliku karcinoma, odlučila se za ovo drugo. Ma koliko visok taj zid bio, odustajanje za nju nikad nije bilo opcija. Vedrina prije svega, ljubav prema životu i pozitivan stav pomogli su joj da iz svoje najteže životne bitke izađe zdrava, snažna i spremna da sa svima nama podijeli svoje iskustvo u knjizi „Ogrtač“. Knjigu je objavila u vlastitoj nakladi kao trajno svjedočanstvo o, kako sama kaže, ljubavi, istini, strahu, hrabrosti, stajalištu, unutarnjoj snazi, ljudskosti i pobjedi. Namijenjena je jednako onima koji su i sami prisiljeni suočiti se s karcinomom, kao i onima koji će iz iznimno pozitivnog stava kojim zrači „Ogrtač“ Snježane Strbad znati izvući ono najbolje za sebe kao nadahnuće u bilo kojoj životnoj borbi.

O knjizi i svojem iskustvu u četvrtak 17. siječnja 2019. u 18.30 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica govorit će sama autorica Snježana Strbad te recenzentica knjige Andreja Talan Pavić, a u glazbenom dijelu programa nastupaju Lidija Capković Martinek, solistica (Gradski zbor Franjo pl. Lučić) i prof. Tibor Naglić, klavir. Svi su pozvani da prisustvuju predstavljanju i svjedoče jednoj inspirativnoj pobjedi te na taj način pruže podršku, ali i steknu neka znanja o suočavanju s najtežim životnim poteškoćama.

Knjigu „Ogrtač“ Snježane Strbad moći ćete nabaviti na predstavljanju, a prihod od njezine prodaje odlazi u humanitarne svrhe i namijenjen je za Udrugu „Krijesnica“ i Udrugu „Jak kao Jakov“ koje pružaju podršku i pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima.

Snježana Strbad radi u Zračnoj luci Zagreb – BTA Hrvatska d.o.o. Rođena je u Zagrebu i diplomirala je Ekonomiju i Komunikacijski menadžment. Sudjelovala je na međunarodnim simpozijima: Međunarodna udruga komunikoloških društava – Društvo i tehnologija, Hrvatsko društvo menadžera kvalitete te Hrvatska udruga za marketing. U slobodno vrijeme piše knjige.

„Ogrtač“ : predstavljanje knjige Snježane Strbad
Predstavljanje knjige
Gosti: Snježana Strbad, autorica
Andreja Talan Pavić, recezentica
U glazbenom dijelu programa nastupaju Lidija Capković Martinek, solistica (Gradski zbor Franjo pl. Lučić) i prof. Tibor Naglić, klavir
U četvrtak, 17. siječnja 2019. u 18.30 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content