Pletenje za početnike – Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina

Snijeg pada, hladnoća steže, pijuckate čaj, vrtite prstima i smišljate kako ih uposliti? Imamo rješenje za vas – zabavno je, opuštajuće i korisno istovremeno, a da ne spominjemo njegovu popularnost čak i među slavnima posljednjih godina. To je pletenje, a pletu zaista svi – od Sarah Jessice Parker do Care Delevigne koja na taj način krati vrijeme između revija i bježi od stresa na užurbanim tjednima mode, postoji čak i jedna fotografija Kurta Cobaina sa pletivom u rukama… pletenje je, dakle, cool pa smo pronašli dvije lokalne pletilje i totalne coolerice da nas i vas upute kako i što sve možemo raditi s vunom u sve kraćim zimskim noćima!

U četvrtak 28. siječnja 2016. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle, na prvom ovogodišnjem Četrtom četrtku – radionici razmjene vještina Tranzicijske grupe Velika Gorica družimo se s vunom i učimo plesti koristeći jednostavne početničke bodove. U pletenje za početnike uputit će nas volonterke Katica i Dragica Ivaci koje će svoju vještinu, u kojoj su prave majstorice, velikodušno podijeliti sa svima koji žele naučiti kako isplesti vlastiti šal, kapu, prekrivač i sve ostalo čega se možete sjetiti.

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama, putem facebooka (Tranzicijska grupa VG) ili se obratite na navedeni e-mail tranzicijske grupe.

Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina
Pletenje za početnike
voditeljice radionice: Katica i Dragica Ivaci
u četvrtak, 28. siječnja 2016. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content