Od priče do igre

Nova psihoedukativna radionica održat će se u utorak 28.03.2017. u 18 sati na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica.

Gošća će biti umirovljena odgojiteljica Jasna Sršen koja će predstaviti svoju knjigu „Od priče do igre“.

Autorica nas vješto uvodi u dječji svijet kroz pet tematskih cjelina. Navodi nas na promišljanje o jednostavnim i originalnim odgojnim postupcima koji podržavaju djetetovu individualnost i ne požuruju djetetov ulazak u svijet odraslih. Literarnim sadržajima potiče na razmišljanje o tome kako djetetu na jednostavan i domišljat način približiti prirodni poredak stvari. Dosjetljivim odgovorima zadovoljava djetetovu znatiželju, a pri tome ne uništava magičnost djetinjstva.

U svaku tematsku cjelinu uvodi nas pričom kojom ili pobudi maštu ili probudi emocije ili izazove znatiželju. Nakon toga zabavlja nas zanimljivim stihovima, brojalicama i zagonetkama. Na kraju nudi igre za druženje. Vrlo zanimljiva kombinacija!

Prof. ped. Ruža Babić

Zbog velikog interesa za psihoedukativne radionice, a ograničenog prostora, za prisustvovanje radionicama potrebno se je prijaviti na broj telefona Dječjeg odjela: 6260-689.

Skip to content