O čitateljskim grupama – predstavljanje knjige Ivane Bašić

U ponedjeljak 20. listopada 2014. u 19.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle svoju knjigu “O čitateljskim grupama” predstavit će autorica Ivana Bašić, dopredsjednica Udruge Balanscentar za biblioterapiju i logoterapiju.

Čitateljske grupe ili književni klubovi oblik su druženja i jedan od najefikasnijih načina za razvijanje čitateljskih zajednica koje smanjuju izolaciju, potiču na druženje i razmjenu, osnažuju ljubav prema čitanju te jačaju čitateljske i komunikacijske vještine. U Velikoj Gorici već nekoliko godina samozatajno djeluje čitateljska grupa „Crna kutija”, a djevojke članice grupe na susretu će iznijeti svoja iskustva koja su postala dijelom knjige „O čitateljskim grupama” autorice Ivane Bašić iz udruge Balans centar za logopedagogiju i biblioterapiju.

POZOR! Osniva se prvi čitateljski klub Gradske knjižnice Velika Gorica! Pozivamo sve vas koji volite čitati i želite svoje dojmove o knjigama dijeliti s drugima da se uključite u klub čitatelja za odrasle „Književni sladokusci” koji upravo pokrećemo u knjižnici! Sve informacije o klubu možete saznati na susretu ili u Središnjem odjelu za odrasle.

Skip to content