OTKAZANO Nakladnik u gostima – Libricon i predstavljanje knjige Milana Majerovića-Stilinovića “Što sam naučio na planini?”

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije s koronavirusom najavljeni susret i predstavljanje nakladničke kuće Libricon uz gostovanje Milana Majerovića-Stilinovića s knjigom “Što sam naučio na planini” se odgađa do neke povoljnije prilike! Strašno nam je žao i nadamo se ugostiti Milana i Libricon u neko novo, što skorije (i zdravije) vrijeme!

Baš je sjajno što je baš Libricon kao nakladnik stao iza projekta prve knjige Milana Majerovića-Stilinovića, pasioniranog planinara koji je u knjizi „Što sam naučio na planini: Priče u hodu: crtice, savjeti i iskustva o gubljenju i pronalaženju“ sakupio dotadašnje zapise o svemu onome što prati jedno planinarsko iskustvo. Od praktičnih stvari poput toga što ponijeti na planinu do sasvim filozofskih razmatranja o bilo kojem usponu kao metafori življenja. Progovarajući o suživotu s prirodom koja nam se otkriva u onolikoj mjeri u kojoj smo i sami spremni otvoriti se njoj, ova nas knjiga vodi u samo srce ovogodišnje krilatice Mjeseca hrvatske knjige – Razlistaj se!.

Libricon je vodeći izdavač putopisnih i pustolovnih izdanja, a na koji način biraju autore i teme te kako su se odlučili baš za ovaj nakladnički profil objasnit će nam urednik Željko Žarak.

Nakladnik u gostima – Libricon

Što sam naučio na planini? – predstavljanje knjige Milana Majerovića-Stilinovića

utorak, 27.  listopada 2020.

19:00 sati

Gosti: Željko Žarak, nakladničks kuća Libricon

Milan Majerović-Stilinović, autor

Roman Simić, urednik knjige

Gradska vijećnica, POUVG, 1. kat, Zagrebačka 37

Skip to content