Najčitanije tijekom jesenskih mjeseci u Područnoj knjižnici Galženica

Anne, Melody : Milijarderova bračna ponuda

Trenton Anderson, direktor milijarderske kompanije i okorjeli neženja, nakon smrti majke udaljio se od svoje obitelji. Njegov otac, koji uzalud čezne za unucima, konačno odlučuje preuzeti stvar u svoje ruke, pa makar morao posegnuti i za smicalicama. Uskoro će Trenton biti prisiljen preseliti u novi grad, a tamo će dobiti i novu zaposlenicu, koja će ga natjerati da preispita svoja načela i uvidi kako nema tog bogatstva koje bi mu nadomjestilo obitelj i ljubav.

Carter, Chris : Pozivatelj

Kada Tanya jedne večeri dobije video-poziv od svoje prijateljice Karen, umjesto veselog čavrljanja za nju počinje noćna mora: na ekranu vidi prestravljenu Karen vezanu u svojem stanu. S njom je nepoznata osoba koja Tanyu upozorava: prekine li vezu, Karen umire, a Tanya je iduća na redu. Umjesto toga, predlaže Tanyi igru. Odgovori li točno na dva pitanja, Karen će biti slobodna, no odgovori li pogrešno, njezina smrt bit će zastrašujuća. Na Karenin užas, Tanya odgovara pogrešno, a detektiv Robert Hunter preuzima novi slučaj teškog ubojstva.

Kleypas, Lisa: U braku do jutra

Ovaj roman četvrti je iz serije o sudbini obitelji Hathaway (Zavedi me u zoru, Iskušaj me usumrak, Jedne noći u ponoć). I četvrto dijete obitelji, Leo Hathaway, koji je neobičnim spletom okolnosti po dalekoj rodbinskoj vezi postao lord, da bi zadržao imanje i kuću u roku od pet godina mora se oženiti i dobiti muškog nasljednika. Kako upravo teče peta godina, obitelj pritišće Lea da riješi ovaj problem. U kući kao družbenica i učiteljica najmlađe neudate sestre živi i Catherine Marks koja je u stalnom okršaju s Leom. Njihove prepirke zabavljaju cijelu obitelj, a u jednom trenutku i Leu se učini da bi Catherina mogla biti rješenje njegovog problema – tim više što ga Catherine fizički privlači…

Skip to content