Mirjana Krizmanić u Gradskoj knjižnici Velika Gorica

U ponedjeljak 2. travnja 2012. u 19.00 književna tribina S knjigom na ti! Središnjeg odjela za odrasle u goste vam kao prvu autoricu dovodi Mirjanu Krizmanić, uglednu psihologinju i autoricu bestselera Tkanje života, Život s različitima i U ljubavi i bez nje. Kroz druženje s autoricom vodi vas Darija Žilić, a Mirjana Krizmanić između ostalog će predstaviti i svoju novu, tek objavljenu knjigu A što sad? : upute za suočavanje sa životnim nevoljama. Knjiga je objavljena u izdanju nakladničke kuće V.B.Z., a moći ćete ju kupiti po promotivnoj cijeni od 90,00 kuna koda nas na tribini i tijekom cijelog dana u Knjižari V.B.Z. u Velikoj Gorici. 
Mirjana Krizmanić, rođena je i školovana u Zagrebu, gdje je na Filozofskom fakultetu završila jednopredmetnu psihologiju. Od 1960. do 2000. radila je na Filozofskom fakultetu, gdje je krajem 2000. godine umirovljena u trajnom zvanju redovnog profesora. Na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta vodila je 30 godina Katedru za kliničku psihologiju, na kojoj je uz Kliničku psihologiju predavala i Zdravstvenu psihologiju, Psihologiju ometenih u razvoju i Psihologijsko savjetovanje.
Književna tribina S knjigom na ti! pokrenuta je u Središnjem odjelu za odrasle Gradske knjižnice Velika Gorica i obuhvaća niz književnih susreta sa poznatim piscima i njihovim knjigama. Nove, stare, dobre, malo manje dobre ali uvijek zanimljive i drugačije knjige i autori koji zaslužuju vašu pažnju čekaju vas ponedjeljkom u sedam u vašoj knjižnici. Sve susrete vodi Darija Žilić, pjesnikinja, esejistica, književna kritičarka, organizatorica književnih susreta, aktivistica, pjevačica, prevoditeljica, osvajačica književne nagrade Kiklop ukratko žena za sve. Pridružite nam se u susretu s knjigom na drugačiji način!

Književni susret s Mirjanom Krizmanić
uz predstavljanje knjige A što sad? : upute za suočavanje sa životnim nevoljama
u ponedjeljak 2. travnja 2012. u 19.00 sati
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content