Kosti mojih predaka – predstavljanje knjige

Pozivamo vas na književni susret s autoricom Ivankom Ferenčić Martinčić koji će se održati u utorak, 11. listopada 2022. godine s početkom u 18:30 sati u Područnoj knjižnici Galženici (Trg Stjepana Radića 5), na kojem će autorica predstaviti svoj novi roman Kosti mojih predaka – drugi dio serijala Krv, kosti i pepeo.

S autoricom smo se već družili u svibnju ove godine kada nam je predstavila svoj prvi fantasy roman za mlade Krv mojih predaka – prvi dio serijala Krv, kosti i pepeo, koji je 2021. objavila zagrebačka izdavačka kuća Innamorata.

Snimka predstavljanja dostupna je na ovom linku:

https://www.youtube.com/watch?v=YCTGy7Uwbqw

Ivanka Ferenčić Martinčić rođena je u Podravini gdje i danas živi i radi. Na Filozofskom fakultetu u Osijeku diplomirala je knjižničarstvo i hrvatski jezik. Maleni čitatelji imali su ju prilike upoznati u slikovnicama Matilda i vještičji mačak , Matilda i zagonetne žabe i drugima, a dugo joj je bila želja napisati priču koja bi djeci približila knjižnicu kao mjesto u koje mogu dolaziti cijeloga života i pronaći jedan sasvim poseban svijet. Nakon diplome radila je u školskim knjižnicama te nakon toga u Gradskoj knjižnici Đurđevac i Narodnoj knjižnici Virje gdje je danas ravnateljica.

Raspoloživost knjiga Ivanke Ferenčić Martinčić:

https://vgorica.zaki.com.hr/pagesResults/rezultati.aspx?&currentPage=1&searchById=10&sort=0&age=0&spid0=10&spv0=Feren%c4%8di%c4%87+Martin%c4%8di%c4%87%2c+Ivanka&xm0=1

Skip to content