Kreće razgovaraonica “Ispeci pa reci!” – prijavite se u Središnjem odjelu za odrasle

Volite razgovarati, diskutirati, polemizirati, iznositi svoja, ali i poslušati i uvažiti i tuđa mišljenja i stajališta… u Gradskoj knjižnici Velika Gorica imamo pravu stvar za vas!

Naime, od ožujka krećemo s jednomjesečnim okupljanjima Razgovaraonice Ispeci pa reci!, grupe koja će se okupljati radi rasprave na različite teme: kultura, povijest, umjetnost, psihologija, zdravlje, odnosi, obrazovanje, tradicija i baština, svakodnevica koja nas okružuje… razgovarat ćemo o svemu što vama i nama padne na pamet! Rasprave/razgovori će se odvijati pod vodstvom dviju mentorica, pedagoginje Marije Ajše Peuc i književnice Nade Mihoković Kumrić koje će se izmjenjivati, a teme ćemo birati na temelju prijedloga sudionika razgovora. Uvodničari će se izmjenjivati za svaku pojedinu temu.

Razgovaraonica Ispeci pa reci! namijenjena je svim odraslim sugrađanima starijima od 18 godina, a cilj ovakvog okupljanja je naučiti izražavati svoja mišljenja na konstruktivan način, ali prije svega razvijanje kulture dijaloga i poštovanja za tuđa i različita mišljenja i stavove.

Prvi sastanak održat će se u utorak 13. ožujka 2018. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37, a do tada se trebate prijaviti za sudjelovanje putem e-maila posudba@knjiznica-vg.hr ili osobno u knjižnici (navesti ime i prezime, e-mail ili telefonski kontakt).

Razgovaraonica Ispeci pa reci!
Grupa za diskusiju
U utorak, 13. ožujka 2018. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content