KNJIGE U ZAKASNINI VRATI, SAMO 50 PLATI!

U utorak, 13. prosinca 2022., na Svetu Luciju i Dan Grada Velike Gorice, u sve tri lokacije knjižnice imamo akciju djelomičnog oprosta zakasnina “Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!“.

Tog dana omogućit ćemo dužnicima koji su u velikim zakasninama da vrate knjige uz jedinstven iznos zakasnine koji samo na taj dan iznosi 50,00 kuna. Tako ćemo omogućiti korisnicima kojima je zbog naraslih iznosa dugovanja za nevraćene knjige bila blokirana daljnja posudba da uz ovaj simboličan iznos ponovno postanu aktivni članovi Gradske knjižnice Velika Gorica.

Svi korisnici na taj dan, u radnom vremenu Knjižnice od 8:00 do 19:30 sati, mogu vratiti sve knjige koje duguju uz djelomičnu naplatu zakasnine, i to u sva tri odjela Knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, Dječjem odjelu te Područnoj knjižnici Galženica, uz napomenu da knjige treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan ipak osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo.

Korisnicima koji ne duguju knjige, nego imaju blokadu zbog prethodno nepodmirenih zakasnina, također će djelomično biti oproštena dugovanja ukoliko to na taj dan zatraže u knjižnici osobno ili putem telefona.

Djelomični oprost zakasnina korisnicima omogućuje da za samo 50,00 kuna riješe svoja višemjesečna dugovanja. Molimo zato sve korisnike da iskoriste ovu mogućnost jer naše police željno iščekuju vraćene knjige kako bi one mogle pronaći svoj put do novih čitatelja!

Skip to content