Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!

U petak i subotu 27. i 28. studenoga 2020. u sve tri lokacije knjižnice imamo akciju djelomičnog oprosta zakasnina “Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!“. Na te dane omogućit ćemo dužnicima koji su u velikim zakasninama da vrate knjige uz jedinstven iznos zakasnine koji samo na taj dan iznosi 50,00 kuna. Tako ćemo omogućiti korisnicima kojima je zbog naraslih iznosa dugovanja za nevraćene knjige bila blokirana daljnja posudba da uz ovaj simboličan iznos ponovno postanu aktivni članovi Gradske knjižnice Velika Gorica.

Svi korisnici knjižnice na taj dan u radnom vremenu knjižnice – u petak od 8:00 do 19:30 te u subotu od 8:00 do 13:00 – mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici uz parcijalnu naplatu zakasnine, i to u sva tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, Dječjem odjelu, te Područnoj knjižnici Galženica. Knjige treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan ipak osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo.

Korisnicima koji ne duguju knjige, nego imaju blokadu zbog prethodno nepodmirenih zakasnina, također će parcijalno biti oproštena dugovanja uz maksimalnu naplatu zakasnine od 50 kuna ukoliko to na taj dan zatraže u knjižnici.

Parcijalni oprost zakasnina korisnicima omogućuje da za samo 50,00 kuna riješe svoja višemjesečna dugovanja. Zato molimo sve korisnike da iskoriste ovu mogućnost jer naše police željno iščekuju vraćene knjige kako bi one mogle pronaći svoj put do novih čitatelja!

Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!

Akcija parcijalnog oprosta zakasnina

Petak i subota 27. i 28. studenoga 2020.

Sve lokacije Gradske knjižnice Velika Gorica

Image by Pexels from Pixabay.com

Skip to content