Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!

Uz Dan grada Velike Gorice na svetu Luciju 13. prosinca 2019. u sve tri lokacije knjižnice imamo akciju djelomičnog oprosta zakasnina “Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!“. Na taj dan omogućit ćemo dužnicima koji su u velikim zakasninama da vrate knjige uz jedinstven iznos zakasnine koji samo na taj dan iznosi 50,00 kuna. Tako ćemo omogućiti korisnicima kojima je zbog naraslih iznosa dugovanja za nevraćene knjige bila blokirana daljnja posudba da uz ovaj simboličan iznos ponovno postanu aktivni članovi Gradske knjižnice Velika Gorica.

Svi korisnici knjižnice na taj dan u radnom vremenu knjižnice od 8.00 do 19.30 sati mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici uz parcijalnu naplatu zakasnine, i to u sva tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, Dječjem odjelu, te Područnoj knjižnici Galženica. Knjige treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan ipak osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo.

Parcijalni oprost zakasnina korisnicima omogućuje da za samo 50,00 kuna riješe svoja višemjesečna dugovanja. Zato molimo sve korisnike da iskoriste ovu mogućnost jer naše police i dakako novi čitatelji željno iščekuju vraćene knjige, a knjižnica svoje zaboravljive korisnike.

Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!

Akcija parcijalnog oprosta zakasnina

Petak 13. prosinca 2019., Dan Grada Velike Gorice

Sve lokacije Gradske knjižnice Velika Gorica

Skip to content