KNJIGA TJEDNA KAO IZLOŽBA

Već godinama knjižničari Gradske knjižnice Velika Gorica pišu književne preporuke za popularni velikogorički online portal Kronike Velike Gorice. Prema našim analizama korisnici puno traže preporučene naslove, jer je veći dio uvijek posuđen. Uvijek možete pratiti statuse pojedinih knjiga (Raspoloživost) putem online kataloga te ako nije posuđena rezervirati ju i zatim podići u roku tri dana na lokaciji koju ste odabrali.

Izložba preslika naslovnica KNJIGA TJEDNA u izlogu Knjižnice Galženice izaziva dodatni interes za tu vrstu građe i služi kao smjerokaz prilikom biranja naslova za posudbu. Također, u Knjižnici Galženici se na pultu nalazi stalak na kojem je aktualna KNJIGA TJEDNA, ili ako je posuđena onda na tom mjestu postoji preslika naslovnice, što je prilikom ulaska u knjižnicu odmah uočljivo.

U nastavku izložbe nalaze se preslike naslovnica ovogodišnjih LJEKOVITIH PREPORUKA KNJIŽNIČARA pripremljene za Noć knjige 2021. te objavljene u video uradku na ovoj stranici ( https://www.knjiznica-vg.hr/ljekovite-preporuke-knjiznicara/ ) i dio PREPORUKA ZA KNJIŽEVNE SLADOKUSCE ( https://www.knjiznica-vg.hr/category/preporuke/ ).

Izložba je postavljena od 1. srpnja do 31. kolovoza 2021.

Skip to content