KAKO RAZUMJETI I ISCIJELITI ŠTITNJAČU NA PRIRODAN NAČIN

U četvrtak 7. travnja2022. povodom Svjetskog dana zdravlja održat će se predavanje o zdravlju štitne žlijezde te prirodnoj zaštiti, prevenciji i izliječenju bolesti povezanih uz tu žlijezdu od najveće važnosti za naš metabolizam. Problematika štitne žlijezde i njene funkcijesve je češća i sve prisutnija i stoga je potrebno poznavati ovo područje jer ova je bolest uzela ozbiljnog maha i pogađa vrlo mlade osobe, ponajviše žensku populaciju.

Predavanje će, temeljeno na vlastitom iskustvu, održati Martina Štajdohar, holistička nutricionistica iz Velike Gorice, koja će nas upoznati s hranom koja iscjeljuje i mjerama koje trebamo poduzeti kako bi podržali rad i zdravlje štitnjače, prije svega autofagijom – načinom prehrane kojim je moguće pozitivno i iscjeljujuće djelovati na prevenciju i liječenje autoimunih bolesti.

Predavanje će se održati u četvrtak 7. travnja 2022. u 18:30 u Središnjem odjelu za odrasle, Gradska knjižnica Velika Gorica, Zagrebačka 37.

*Prethodna najava nije potrebna. Prilikom boravka u knjižnici i dalje je obavezna dezinfekcija ruku i nošenje zaštitnih maski.

Skip to content