UPRAVLJAJ OSOBNIM FINANCIJAMA / MISLI NA SEBE, ČITAJ! – izložbe u Područnoj knjižnici Galženica

Povodom Mjeseca hrvatske knjige u izlogu Područne knjižnice Galženica postavili smo dvije izložbe.

Prva izložba nosi naslov mota ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige koji glasi: Misli na sebe – čitaj!, a u izlogu knjižnice postavljene su knjige i promotivni vizuali koji se odnose na važnost i dobrobit čitanja.

Druga izložba nosi naslov Upravljaj osobnim financijama, a također ju prati odabrana literatura na tu temu, kao i vizuali i tekstovi koji obrađuju tematiku osobnih financija. Ova tema izložbe odabrana je u skladu s gostovanjem koje će se održati 11. studenog u 18.00 sati. Naime, tada će u Područnoj knjižnici Galženica gostovati Ana Vrbošić i Danijela Princi Grgat, autorice knjige Osobne financije: kako biti i ostati u
plusu.

Na predavanju, gošće će pričati o svojoj knjizi koja obiluje praktičnim primjerima, koji mogu na lak i razumljiv način stvoriti svijest da odraslost podrazumijeva i financijsku zrelost, te da nam se poteškoće ne događaju samo tuđom već i našom krivnjom.

Dođite stoga 11. studenog, poslušajte predavanje i naučite procijeniti kada, koliko i kako štedjeti, kako razlikovati želje i potrebe te razumjeti najčešće mitove i zablude o novcu.

Galeriju izložbe možete pogledati niže:

Skip to content