Radno vrijeme knjižnice: Kliknite ovdje

Trebate knjigu? Potražite Gradsku knjižnicu Velika Gorica na 11. proljetnom sajmu!
Ove godine po šesti put za redom Gradska knjižnica Velika Gorica sudjeluje na velikogoričkom Proljetnom sajmu. U akciji Sve za pet! u okviru 11. Proljetnog sajma ponovno prodajemo rabljene knjige i slikovnice iz otpisa knjižnice po 5 kuna, predstavljamo svoje usluge za korisnike putem informativnih letaka i brošura i pružamo različite informacije o djelatnostima knjižnice onima koje to zanima. Ostali mogu jednostavno prošetati, dovesti djecu na kreativne radionice koje će se svakodnevno održavati na štandu Dječjeg odjela, a zatim na miru pregledati našu ponudu rabljenih knjiga i odabrati nešto za sebe, za poklon ili tek onako, zato što je proljeće, razveseliti se knjigom! Naravno, po jedinstvenoj cijeni od pet kuna.
Dječji odjel priprema kao i svake godine niz kreativnih radionica za djecu koje će se tijekom trajanja sajma svakodnevno održavati na štandu Dječjeg odjela. Dio radionica bit će organiziran u suradnji sa Centrom za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, a ostale će voditi kreativne djelatnice našeg Dječjeg odjela. Što su one osmislile za djecu, možete pratiti putem našeg weba i facebook stranice, a možemo biti sigurni da će to biti nešto zaista lijepo, proljetno i potpuno originalno.
A ovogodišnja sajamska subota 11. svibnja ujedno je Svjetski dan pisanja pisama. Tog dana u 11.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle bit će završnica natječaja Pišem ti pismo natječaj za naj pismo. Najuspješnijim pismima koja su na adresu knjižnice stizala tijekom protekla tri tjedna, odnosno njihovim autoricama i autorima, dodjeljujemo priznanja i vrijedne nagrade Hrvatske pošte i Gradske knjižnice Velika Gorica. Također će biti pročitana najljepša pisma upućena Ivani Brlić Mažuranić i likovima iz njezinih djela što je bila i tema ovogodišnjeg natječaja pa vas pozivamo da se pridružite i ovoj pohvali pisanoj riječi.
Vidimo se na 11. proljetnom sajmu!

Program:
prodaja knjiga po 5 kuna: sva tri dana od 9.00 do 19.00 sati na štandu ispred ulaza u Središnji odjel za odrasle
kreativne radionice za djecu: svaki dan od 11.00 do 13.00  i od 16.00 do 18.00 sati na štandu Dječjeg odjela
završnica natječaja Pišem ti pismo natječaj za naj pismo: u subotu 11. svibnja u 11.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle

Skip to content