Gradska knjižnica Velika Gorica na 11. proljetnom sajmu

Trebate knjigu? Potražite Gradsku knjižnicu Velika Gorica na 11. proljetnom sajmu!
Ove godine po šesti put za redom Gradska knjižnica Velika Gorica sudjeluje na velikogoričkom Proljetnom sajmu. U akciji Sve za pet! u okviru 11. Proljetnog sajma ponovno prodajemo rabljene knjige i slikovnice iz otpisa knjižnice po 5 kuna, predstavljamo svoje usluge za korisnike putem informativnih letaka i brošura i pružamo različite informacije o djelatnostima knjižnice onima koje to zanima. Ostali mogu jednostavno prošetati, dovesti djecu na kreativne radionice koje će se svakodnevno održavati na štandu Dječjeg odjela, a zatim na miru pregledati našu ponudu rabljenih knjiga i odabrati nešto za sebe, za poklon ili tek onako, zato što je proljeće, razveseliti se knjigom! Naravno, po jedinstvenoj cijeni od pet kuna.
Dječji odjel priprema kao i svake godine niz kreativnih radionica za djecu koje će se tijekom trajanja sajma svakodnevno održavati na štandu Dječjeg odjela. Dio radionica bit će organiziran u suradnji sa Centrom za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, a ostale će voditi kreativne djelatnice našeg Dječjeg odjela. Što su one osmislile za djecu, možete pratiti putem našeg weba i facebook stranice, a možemo biti sigurni da će to biti nešto zaista lijepo, proljetno i potpuno originalno.
A ovogodišnja sajamska subota 11. svibnja ujedno je Svjetski dan pisanja pisama. Tog dana u 11.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle bit će završnica natječaja Pišem ti pismo natječaj za naj pismo. Najuspješnijim pismima koja su na adresu knjižnice stizala tijekom protekla tri tjedna, odnosno njihovim autoricama i autorima, dodjeljujemo priznanja i vrijedne nagrade Hrvatske pošte i Gradske knjižnice Velika Gorica. Također će biti pročitana najljepša pisma upućena Ivani Brlić Mažuranić i likovima iz njezinih djela što je bila i tema ovogodišnjeg natječaja pa vas pozivamo da se pridružite i ovoj pohvali pisanoj riječi.
Vidimo se na 11. proljetnom sajmu!

Program:
prodaja knjiga po 5 kuna: sva tri dana od 9.00 do 19.00 sati na štandu ispred ulaza u Središnji odjel za odrasle
kreativne radionice za djecu: svaki dan od 11.00 do 13.00  i od 16.00 do 18.00 sati na štandu Dječjeg odjela
završnica natječaja Pišem ti pismo natječaj za naj pismo: u subotu 11. svibnja u 11.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle

Skip to content