Emocionalna inteligencija – tema sljedeće Razgovaraonice Ispeci pa reci!

U utorak 11. rujna 2018. u 18.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle održat će se nova rasprava u ciklusu Razgovaraonica “Ispeci pa reci!”. Tema je emocionalna inteligencija, a pripremiti se raspravu možete čitajući knjige, portale, razgovarajući s prijateljima i onima koji imaju iskustva vezana uz temu. Za razgovaraonicu se možete prijaviti putem e-maila posudba@knjiznica-vg.hr ili jednostavno doći na raspravu. Pravila razgovaraonice su jednostavna – dok jedan govori, ostali slušaju, a na poziv moderatora uključuju se u razgovor i iznose svoje mišljenje o temi.

Razgovaraonica Ispeci pa reci! je grupa koja se okuplja radi rasprave na različite teme: kultura, povijest, umjetnost, psihologija, zdravlje, odnosi, obrazovanje, tradicija i baština, svakodnevica koja nas okružuje… razgovaramo o svemu što vama i nama padne na pamet! Rasprave/razgovori se odvijaju pod vodstvom dviju mentorica, pedagoginje Marije Ajše Peuc i književnice Nade Mihoković Kumrić, a teme biramo na temelju prijedloga sudionika razgovora. Uvodničari se izmjenjuju za svaku pojedinu temu.

Razgovaraonica Ispeci pa reci! namijenjena je svim odraslim sugrađanima starijima od 18 godina, a cilj ovakvog okupljanja je naučiti izražavati svoja mišljenja na konstruktivan način, ali prije svega razvijanje kulture dijaloga i poštovanja za tuđa i različita mišljenja i stavove.

Skip to content