Dan Gradske knjižnice Velika Gorica – besplatan upis za nove članove

U ponedjeljak 3. ožujka 2013. povodom Dana Gradske knjižnice Velika Gorica poklanjamo BESPLATAN UPIS ZA NOVE ČLANOVE, odnosno za sve osobe koje se na taj dan po prvi put upisuju u knjižnicu. Dan Gradske knjižnice Velika Gorica obilježava se povodom obljetnice otvorenja Prve čitaonice u Velikoj Gorici prije 128 godina. Tradicionalno ga obilježavamo 3. ožujka akcijom besplatnog upisa za nove članove. Svaki šesti stanovnik Velike Gorice i okolice naš je član, pridružite nam se i Vi!

! VAŽNO ! Akcija se odnosi samo na osobe koje se po prvi put upisuju te ranije nisu bile članovi Gradske knjižnice Velika Gorica.

Dan Gradske knjižnice Velika Gorica njezini djelatnici obilježit će radno, a pridružit će im se i ostali knjižničari velikogoričkog područja i to na predavanju i radionici stručnog usavršavanja s temom novog elektroničkog kataloga, odnedavno dostupnog i korisnicima knjižnice. Radionica će se održati u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37, od 12.00 do 14.00 sati, a u tom će vremenu sva tri odjela knjižnice biti zatvorena za korisnike. Radionicu će voditi Rajka Gjurković-Govorčin, redaktorica mrežnog kataloga Knjižnica grada Zagreba.

S obzirom na to da će u vrijeme održavanja radionice za djelatnike od 12.00 do 14.00 sati sva tri odjela knjižnice biti zatvorena, obavještavamo korisnike knjižnice i one koji to žele postati da u to vrijeme neće biti moguće ostvariti upis niti koristiti knjižnicu, te ih ljubazno pozivamo da se obrate u knjižnicu tijekom ostatka radnog vremena. Za one koji se tijekom tog dana ne uspiju upisati zbog izvanrednog radnog vremena knjižnice, omogućit ćemo naknadni besplatan upis tijekom sljedećeg dana (utorak, 4. ožujka).

Dan Gradske knjižnice Velika Gorica – besplatan upis za nove članove
Ponedjeljak, 3. ožujka 2014. od 8.00 do 19.30 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37, Velika Gorica
Dječji odjel, Zagrebačka 37 (potkrovlje), Velika Gorica
Područna knjižnica Galženica, Trg S. Radića 5, Velika Gorica

Skip to content