Radno vrijeme knjižnice: Kliknite ovdje

Čitanja bez korica: Radionica pisanja priče za mlade

U petak 26. svibnja 2017. u 19.00 sati nastavljamo s ciklusom književnih događanja Čitanja bez korica, programom književnih susreta u kojem predstavljamo Velikogoričane koji pišu – za sada izvan korica. Iako im tekstovi nisu ukoričeni, to ih ne sprečava u stvaranju, a ovim putem uživo možete čuti o čemu pišu i zašto im je to važno.

Ovoga puta predstavit ćemo Radionicu pisanja priče za mlade koja se od veljače do travnja odvijala u Središnjem odjelu za odrasle Gradske knjižnice Velika Gorica. Program je bio namijenjen mladima srednjoškolskog uzrasta, od 15 do 18 godina, a radionicu je vodila velikogorička književnica i profesorica hrvatskog jezika i književnosti Jasminka Tihi Stepanić.

Šest polaznica radionice na ovom susretu pokazat će nam ponešto od onog što su naučile tijekom radionice – o procesu pisanja, o inspiraciji, o tome kako graditi priču i o tome kako pisac zapravo piše uvijek i gdje god se zatekne jer sve što vidi oko sebe može pretvoriti u – priču! Jasminka Tihi Stepanić reći će nam ponešto o konceptu radionice i o tome kakva znanja može steći onaj tko se odluči na sudjelovanje u sličnom programu.

Cure će nam predstaviti i malu brošuru u kojoj su okupljene priče nastale tijekom trajanja radionice i pročitati svoje kratke priče, stoga vas pozivamo da ih podržite i da kroz druženje saznate sve o radionicama pisanja. Jer, tko zna – možda i u vama čuči budući pisac!

Čitanja bez korica: Radionica pisanja priče za mlade
književna večer
u petak, 26. svibnja 2017. u 19.00 sati
gošće: Jasminka Tihi Stepanić, voditeljica radionice i polaznice radionice
Gradska knjižnica Velika Gorica
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content