Četrti četrtek u Gradskoj knjižnici Velika Gorica

Četrti četrtek u mjesecu ožujku posvećujemo predavanju „Organizirajmo prostor“ koje će se održati 24. ožujka u Središnjem odjelu za odrasle Gradske knjižnice Velika Gorica s početkom u 18:30 sati.

Predavanje će održati Ivana Šušković, po zanimanju profesorica, ali i strastvena organizatorica prostora koja je hobi pretvorila u posao. Na svom Instagram profilu Idemo redom broji gotovo 25, 000 pratitelja s kojima svakodnevno razmjenjuje iskustva i trikove vezane za organizaciju stvari u kućanstvu. Smatra da je dobro organiziran i raščišćen prostor ključ za miran i staložen um i život s manje stresa.

U uvodnom dijelu bit će riječi o organizaciji i raščišćavanju općenito, a nakon toga slijedi rasprava o konkretnim organizacijskim problemima na koje ljudi nailaze te kako ih riješiti uz praktičan prikaz nekih rješenja poput konmari metode slaganja.

Broj prijava na radionici je ograničen pa sve zainteresirane pozivamo da se unaprijed i što prije prijave putem e-maila posudba@knjiznica-vg.hr ili osobno u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37.

Skip to content