Četrti četrtek: Tko se boji stresa još? – radionica o zdravlju

Travanjski Četrti četrtek ponovno nam dovodi u goste gospođu Višnju Valek, medicinsku sestru u mirovini, koja je prošloga mjeseca održala radionicu „Holističkim pristupom do zdravlja“. Radionica je bila zanimljiva i poticajna, uz premalo vremena za mnogobrojna pitanja vezana uz zdravu prehranu i neke naše navike koje trebamo promijeniti ili prilagoditi kako bismo živjeli zdravije. S obzirom na obilje tema kojih se nismo stigli dotaknuti, prvenstveno pitanje uloge stresa na našem putu prema zdravlju, gospođa Valek odlučila je svoje bogato životno i profesionalno iskustvo ponovno podijeliti s nama u ovoj radionici koja se izravno nastavlja na prethodnu.

Ovoga puta bit će riječi o tome kako nas stres priječi da živimo onako kako bismo htjeli te, s obzirom da ga je nemoguće u potpunosti izbjeći, što možemo učiniti kako bismo oslabili njegov pogubni učinak na naše zdravlje.

Radionica će se održati u četvrtak 26. travnja 2018. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37.

Četrti četrtek – radionice razmjene vještina
Tko se boji stresa još?
radionica
Voditeljica: Višnja Valek, med. sestra u mirovini
U četvrtak 26. travnja 2018. u 18.00 sati
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37
Gradska knjižnica Velika Gorica

Skip to content