Četrti četrtek: Tijelo i duša… i debljina

Na samom početku 2019. godine u sklopu prvog ovogodišnjeg Četrtog četrtka održat će se radionica „Tijelo i duša… i debljina“. Svi pametni znaju da se, kao što i jedan reklamni slogan kaže, savršene ljetne figure oblikuju zimi. No ova radionica nije namijenjena samo onima koji ljeto žele dočekati u top formi, nego prije svega onima koji žele doznati više o razlozima emocionalne potrebe za hranom.

Radionica je prije svega namijenjena ženama, ali dobrodošli su i pripadnici suprotnog spola. Zašto baš ženama? Zato što je još uvijek žena ta koja je pod većim pritiskom nemogućih standarda koji im se, naročito po pitanju fizičkog izgleda, danas nameću, što dovodi do gubitka vjere u sebe, smanjene razine samopouzdanja i – traženja utjehe u lakim i naizgled bezopasnim zadovoljstvima kao što je pretjerivanje u hrani. Na taj način hrana neopravdano postaje ženin najgori neprijatelj. Kako se pomiriti s hranom i uživati u životu?

Uz voditeljicu radionice Draganu Svalinu Stepanić naučit ćemo stvoriti pozitivan odnos prema hrani i svom tijelu kako bismo živjele kvalitetnije, bez razmišljanja o nečijem diktatu o tome kakve bismo trebale biti.

Radionica će se održati u četvrtak 24. siječnja 2019. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37.

Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina
Tijelo i duša… i debljina
voditeljica radionice: Dragana Svalina Stepanić, NLP/NLPt profesionalna savjetnica, TLT i EMDR terapeut
u četvrtak, 24. siječnja 2019. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content