Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina: Upravljanje brigama – kako upravljati brigama da one ne bi upravljale nama

Problemi na poslu, loše ocjene, manjak novca, sve one obaveze koje samo čekaju da ih obaviš, a nikako da nađeš vremena, neke prošle stvari koje te opterećuju iako znaš da ne bi trebale… svakodnevni teret raznoraznih briga izgleda sve veći i veći, i to bez obzira na tvoje godine. Za mlade su to roditelji koji ih gnjave ili prijatelji koji ih iscrpljuju, za odrasle pak – dječje loše ocjene i prijatelji za koje nemaju vremena… Ovdje i sada recite stop brigama i na novoj radionici razmjene vještina naučite kako se nositi sa stvarima koje nas opterećuju te kako se usput dobro zabaviti!

U četvrtak 23. ožujka 2017. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, u sklopu radionica razmjene vještina Četrti četrtek, psiholog Marko Škopac iz Centra za psihodramu u Zagrebu bit će voditelj radionice pod nazivom „Upravljanje brigama – kako upravljati brigama da one ne bi upravljale nama“. O radionici kaže sljedeće:

„Na ovoj radionici moći ćete otkriti kako možete iskoristiti svoju zabrinutost da bolje razumijete sebe i da bolje rješavate probleme. Moći ćete naučiti kako da upravljate svojom kreativnošću i da je upotrijebite u svoju korist a ne za samomučenje brigama. Pri tome ćete se i dobro zabaviti, jer učenje i rad, promjena i radost idu zajedno.“

Mogu li brige i zabava zajedno? Zvuči proturječno, ali ne mora biti tako! Pridružite nam se na radionici u ožujku i saznajte kako!

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri u okviru Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno vode radionice razmjene vještina.  Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju, slobodno se javite na e-mail posudba@knjiznica-vg.hr. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama te putem facebooka (Tranzicijska grupa VG ili Gradska knjižnica Velika Gorica – Središnji odjel za odrasle).

Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina
Upravljanje brigama – kako upravljati brigama da one ne bi upravljale nama
voditelj radionice: Marko Škopac, Centar za psihodramu (Zagreb)
u četvrtak, 23. ožujka 2017. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content