Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina: Radionica psihoterapije psihodramom

Ako ste odlučili rasti, razvijati se i unijeti važne promjene u svoj život, dođite na još jedan Četrti četrtek – radionicu razmjene vještina. Tema svibanjske radionice je psihoterapija psihodramom. Hm, što bi to moglo biti – pitate se? Evo i objašnjenja: psihodrama je jedna od metoda psihoterapije koja se temelji na ideji da je čovjek u svojoj biti spontano i kreativno biće, koje se nikako ne može promatrati izolirano od svijeta nego uvijek uronjeno u svijet i međuljudske odnose u kojima je stavljen u različite uloge. Spontanost i kreativnost mogu tijekom života biti poljuljani ili zamrznuti uslijed nekih traumatičnih iskustava ali i blokada i nedostataka u bliskim međuljudskim odnosima – usprkos svemu tome spontanost i kreativnost su i dalje prisutni u nama i moguće ih je ponovno oživjeti i osvijestiti – psihodramom.

Jednostavnije rečeno, u četvrtak ćemo se družiti i saznati kako poboljšati odnose s drugim ljudima te kako naučiti više o sebi i vlastitim psihičkim potencijalima. Radionicu će voditi Marko Škopac iz Centra za psihodramu iz Zagreba, naš prvi volonter koji inače nije dio Tranzicijske grupe, a svoje je znanje odlučio prenijeti ostalima koje to zanima. Razgovarat ćemo, zauzimati uloge, interaktivno se družiti, a cilj smo – bolji mi!

Radionica će se održati u četvrtak 28. svibnja 2015. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37.

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama, putem facebooka (Tranzicijska grupa VG) ili se obratite na navedeni e-mail tranzicijske grupe.

Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina
Radionica psihoterapije psihodramom
voditelj radionice: Marko Škopac, Centar za psihodramu (Zagreb)
u četvrtak, 28. svibnja 2015. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content