Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina – Radionica opuštanja uz dubinsku CORE relaksaciju™

Prije svega, sve zainteresirane upozoravamo na sljedeće moguće nuspojave prisustvovanja radionici opuštanja uz dubinsku CORE relaksaciju™: veći osjećaj sreće uz pozitivniji pogled na vlastiti život, oslobađanje od zabrinutosti i napetosti, veća sposobnost fokusiranja na trenutne zadatke, povećano samopouzdanje i vjera u svoje potencijale, lakša komunikacija s drugima…

Naravno, šalimo se, jer ovaj put sve su „nuspojave“ izrazito pozitivnog karaktera, a ovom radionicom započinjemo s novim ciklusom Četrtog četrtka – radionica razmjene vještina, koji će se kao i ranije odvijati svakog četvrtog četvrtka u mjesecu, počevši već s ovim siječanjskim u četvrtak 26. siječnja 2017. u 18.00 sati. Radionice se i dalje održavaju u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37.

Dubinska CORE relaksacija™ je oblik psihofizičkog opuštanja. To je uvođenje u stanje opuštenosti koje smo imali kao bebe. Ovu sposobnost ciljano vraćamo jer je istovremeno i stanje „čiste ploče“. Stanje prije svih simbioza, uvjerenja, stavova i identiteta, te stresnih situacija koje smo kroz život doživjeli.

Iznimno je ugodno, povezuje sa unutarnjim resursima, maksimalno opušta um i tijelo, izaziva osjećaj duševne radosti i mira, briše posljedice stresa, pritiska i trauma, dovodi do traženih skrivenih odgovora, povezuje s najdubljim JA i ostavlja nas u obnovljenoj energiji, te poziciji sa koje je lakše ući u realizaciju bilo kojeg željenog cilja.

Trajanje ove radionice je 45 minuta. Voditeljica radionice je Dragana Svalina Stepanić, NLP/NLPt profesionalna savjetnica, TLT i EMDR terapeut i prema njezinim riječima potrebno je doći točno na vrijeme. Propuštanjem dijela uvoda gubi se većina učinka, a i iritantno je za druge učesnike.

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri u okviru Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno vode radionice razmjene vještina. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju, slobodno se javite na e-mail posudba@knjiznica-vg.hr. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama te putem facebooka (Tranzicijska grupa VG ili Gradska knjižnica Velika Gorica – Središnji odjel za odrasle).

Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina
Radionica opuštanja uz dubinsku CORE relaksaciju™
voditeljica radionice: Dragana Svalina Stepanić, NLP/NLPt profesionalna savjetnica, TLT i EMDR terapeut
u četvrtak, 26. siječnja 2017. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content