Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina – Poboljšajte svoj vid prirodnim putem

Službeno prihvaćena „činjenica“ je da naš vid s godinama slabi i da sebi ne možemo pomoći drukčije nego da nosimo naočale ili kontaktne leće. To ne zvuči obećavajuće, zar ne? Osim jedne sitnice: ovo uopće nije točno!

Na radionici razmjene vještina u četvrtak 26. ožujka 2015. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle možete naučiti kako jednostavnim vježbama poboljšati svoj vid pa čak i riješiti se naočala! Ivan Odak, voditelj radionice, zanat je ispekao kod samog majstora ove metode Lea Angarta, a njegovom ljubaznošću i dobrom voljom možete saznati stvari koje vam nitko neće reći o vašem vidu! Naučit ćete metode vizualizacije, samoupoznavanja i fizičke vježbe koje će vam pomoći da prirodnim putem vratite svoj dobar vid i riješite se naočala za čitanje, kratko i dalekovidnosti i astigmatizma te poboljšajte oštrinu vida. A dobrim vidom daleko se vidi…

Leo Angart je poslovni savjetnik iz Danske koji je prirodnim putem uspio zapanjujuće poboljšati svoj vid koristeći samo jednostavne vježbe za koje je utvrdio da mu pomažu i to bez skupih operacija ili terapije. Temeljem vlastitog iskustva i proučavanja tradicionalne medicine razvio je metodu koja pristaje svima te danas održava edukativne radionice širom svijeta. Pozitivna iskustva polaznika radionica čine se gotovo nevjerojatnima, a u četvrtak u knjižnici možete se u to i sami uvjeriti.

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama, putem facebooka (Tranzicijska grupa VG) ili se obratite na navedeni e-mail tranzicijske grupe.

Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina
Poboljšajte svoj vid prirodnim putem
po metodi Lea Angarta
voditelj radionice: Ivan Odak
u četvrtak, 26. ožujka 2015. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content