Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina: Origami poklon kutijice

Ukrasni papiri, perlice, čipke, cvijeće, gumbići, komadići svega i svačega, šljokice i razni materijali iz prirode ili na dohvat ruke – sve se to pod vještim prstima kreativaca na travanjskom Četrtom četrtku može pretvoriti u preslatke poklon kutijice. Romantične, darkerske, steampunk ili ekološke – možete izraditi kakve god su po vašem ukusu, a osnovama izrade origami poklon kutija naučit će vas na travanjskom Četrtom četrtku – radionici razmjene vještina Tranzicijske grupe Velika Gorica svestrana velikogorička crafterica, profesorica Jagoda Andreić. Radionica će se održati u četvrtak 28. travnja 2016. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle. Dio materijala je osiguran, a dio možete donijeti i sami – baš sve što vam pada na pamet, a čime bi ste mogli ukrasiti kutijicu po svom izboru!

Osim radionice origami poklon kutijica, prisutni će također imati priliku saznati ponešto o vještini scrapbookinga – odnosno oblikovanja malih, osobnih knjižica uspomena – u čemu je gospođa Jagoda prava majstorica, te se tako pripremiti za jednu od budućih radionica čija će tema biti upravo ta vještina.

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama, putem facebooka (Tranzicijska grupa VG) ili se obratite na navedeni e-mail tranzicijske grupe.

Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina
Origami poklon kutijice
voditeljica radionice: Jagoda Andreić
u četvrtak, 28. travnja 2016. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content