Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina – Kućice za dušu

U četvrtak 26. studenoga 2015. u 18.00 sati možete besplatno sudjelovati u još jednoj radionici u okviru Četrtog četrtka koje nam jednom mjesečno omogućuju vrijedni volonteri Tranzicijske grupe Velika Gorica. Ovomjesečna radionica bazira se na znanjima iz područja osobnog razvoja koje s nama nesebično dijeli Dragana Svalina Stepanić, NLP/NLPt profesionalna savjetnica te TLT i EMDR terapeut.

U životu je važno otkriti dragocjene i iscjeljujuće resurse. Svaka osoba ih ima ili ih može stvoriti. Većina ljudi ih nije svjesna, a to naravno znači da ih ne možemo upotrijebiti kada nam zatrebaju.

U svakodnevnici koja ponekad zaista zna biti gruba, u današnjici punoj stresa, strahova i nesigurnosti naučite pronaći svoju skrivenu “kućicu za dušu”. To je mjesto na kojem ćete naći jasnoću, snagu, sigurnost, utjehu, odmor i bezuvjetnu ljubav. Naučit ćete kako spremiti ove resurse, imati ih uvijek u sebi, te ih do kraja života koristiti kad god zatrebate ili poželite.

U drugom dijelu radionice imate priliku i izraditi vlastitim rukama svoju simboličku “kućicu za dušu” koju također možete ponijeti sa sobom.

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama, putem facebooka (Tranzicijska grupa VG) ili se obratite na navedeni e-mail tranzicijske grupe.

Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina
Kućice za dušu
voditeljica radionice: Dragana Svalina Stepanić, NLP/NLPt profesionalna savjetnica, TLT i EMDR terapeut
u četvrtak, 26. studenoga 2015. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content