Četrti četrtek – radionice razmjene vještina: Holističkim pristupom do zdravlja

Što je „dobro zdravlje“? Za jedne to je odsustvo neke teške bolesti, drugi se teško nose i s manjim tegobama, dok neki pretjeruju u svemu kako bi bili fit. Jedan od odgovora na ovo pitanje, te kako pronaći umjerenost na našem putu prema zdravlju, možete dobiti u četvrtak 22. ožujka 2018. u 18.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37 kada će se održati radionica o dobrom zdravlju na travanjskom Četrtom četrtku.

Voditeljica radionice ovoga puta je gospođa Višnja Valek iz Tranzicijske grupe Velika Gorica, medicinska sestra u mirovini, koja je svoje godinama sakupljano znanje odlučila nesebično podijeliti. Godine provedene u zdravstvu, ali i učenje od drugih kao i na vlastitom primjeru kao bolesnika, doveli su je puta ka samoizliječenju. Na temelju kratkog upitnika svatko će moći saznati više o svome zdravlju i kako do njega doći, a gospođa Višnja na licu mjesta ukazat će pojedincima zašto nešto nije dobro i kako to popraviti.

„Želim potaknuti ljude da razmisle o svom zdravlju a ne bolesti na vrlo jednostavan način, učeći od drugih ljudi i saznanja iz medicine, jer jedino holistički pristup vodi do dobrog zdravlja i ublažavanja boli i patnje kad se razbolimo.“

Ako ste jedan od onih, nažalost mnogih među nama, koji pate od neke bolesti ili ih muče neke tegobe za koje ne znaju kako ih se riješiti, pravo mjesto za vas možda je nova radionica Četrtog četrtka u travnju!

Četrti četrtek – radionice razmjene vještina
Holističkim pristupom do zdravlja
Radionica
Voditeljica: Višnja Valek, med. sestra u mirovini
U četvrtak 22. ožujka 2018. u 18.00 sati
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37
Gradska knjižnica Velika Gorica

Skip to content