Četrti četrtek – o besmrtnosti

U četvrtak 22. studenoga 2018. u 18.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37 tema Četrtog četrtka je intrigantna, neobična i pomalo ezoterična, ali i takva nam znanja trebaju, zar ne? Za sve koji žele dati šansu vlastitom samorazvoju, voditeljica Ruža Grgurev iz Udruge Poziv na prijateljstvo govorit će o besmrtnosti.

Tema besmrtnosti duše naspram krhkosti i nestalnosti naših tijela oduvijek je okupirala sve koji se bave duhovnošću. Uz prikaz znanstvenog i religijskog pristupa besmrtnosti, na ovom predavanju uz razgovor koji će uslijediti možete saznati i sve o putu evolucije našeg duhovnog bića i upoznati se s učenjem prikazanim u Knjizi znanja u kojoj je opisano sljedeće:

Sve što je stvoreno, bilo živo ili ne, mijenja se i razvija, i nikada ne može ostati isto. Sve što postoji, kreće u evoluciju i tu je radi razvoja, kojem nema kraja. Utjelovili  smo se na Zemlji koja za sve nas predstavlja školu, u kojoj smo izloženi mnogim izazovima i gdje prolazimo najrazličitije ispite. Usvajanjem znanja iz brojnih lekcija, mijenjamo svoju spoznaju i tako širimo svoju svijest.

Četrti četrtek – radionice razmjene vještina
Besmrtnost
Predavanje i radionica
Voditeljica: Ruža Grgurev, Udruga Poziv na prijateljstvo
U četvrtak 22. studenoga 2018. u 18.00 sati
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37
Gradska knjižnica Velika Gorica

Skip to content