Četrti četrtek – Kako mijenjati život na bolje: radionica Access Bars®

Jeste li znali da postoje 32 točke na glavi koje pri nježnom dodiru, na lagan način otpuštaju sve što vam ne dopušta da primate? U tim su točkama pohranjene sve naše misli, ideje, vjerovanja, emocije i razmatranja iz svih naših života. Ovo je prilika da sve to otpustite!
Ovog Četrtog četrtka 23. studenoga 2017. u 18.00 sati na novoj radionici razmjene vještina možete naučiti tehniku kojom je moguće ublažiti i u konačnici odagnati strahove, depresiju, probleme sa spavanjem, bolove u tijelu, raščistiti odnose, dobiti više energije (i novca!). To je tehnika kojoj ćete umanjiti stres, koja će vam donijeti više jasnoće i mira, omogućiti lakše polaganje ispita i otključati vašu kreativnost.
A sve što vam je potrebno su vaše ruke, nešto vremena i znanje koje će vam ovoga puta volonterski predati Snježana Gottstein, certificirani voditelj Access Consciousnessa®. Na radionici će se raditi u parovima, a sudjelovanje je besplatno za sve zainteresirane.
Bars® je pomogao tisućama ljudi da promijene mnoge aspekte u životu, kao što su: spavanje, zdravlje i tjelesna težina, novac, seks i odnosi, anksioznost, stres itd. U najgorem slučaju osjećat ćete se kao poslije najbolje masaže u životu. A u najboljem slučaju cijeli će vam se život s lakoćom promijeniti nabolje.

Četrti četrtek: radionice razmjene vještina
Access Bars® ili kako mijenjati život na bolje
Radionica
Voditeljica: Snježana Gottstein, certificirani voditelj Access Consciousnessa®
U četvrtak 23. studenoga 2017. u 18.00 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica
Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Skip to content